Καταγγελία και μήνυση κατά του ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. από την κ. Τζόλη Αικατερίνη για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων

Την αγανάκτησή της για τις πρακτικές του  ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. (Σύνδεσμος Περισυλλογής Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης), εκφράζει η κ. Τζόλη κάτοικος Επανομής και μηνύει κάθε εμπλεκόμενο. Μετά από επικοινωνία μαζί μας μας έδωσε ακριβές αντίγραφο της μήνυσης που κατέθεσε στο Α.Τ. Ν. Επιβατών.

Η μήνυση:

1016/92/114

ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΟΡΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ (Κ.Π.Δ.)

  • τηλ. 6944907500
  • Στους Νέους Επιβάτες σήμερα την 03η του μηνός Φεβρουάριου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 12:00 ενώπιον εμού τού’ Απ/κα ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ Ανέστη του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, παρουσία και της Αρχ/κα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Ιφιγένειας της ίδιας Υπηρεσίας που προσλήφθηκε ως Β’ Ανακριτική υπάλληλος, εμφανίσθηκε η κατωτέρω μάρτυρας, η οποία αφού ρωτήθηκε για την ταυτότητά της κ.λ.π. απάντησε ότι ονομάζεται ΤΖΟΛΗ Αικατερίνη του Κωνσταντίνου και της Στεργιανής, γεν. την 27.02.1948 στη Σαρακίνα Γρεβενών, κάτοικος Πάλιουρα Επανομής, κάτοχος του υπ’ αριθ. Η 012417 Δ.Α.Τ. το οποίο εκδόθηκε την 08.02.1962 από την Υ.Χ. Γρεβενών.

-.Έπειτα η εξεταζόμενη αφού ορκίσθηκε σύμφωνα με τα άρθρα 218 και 219 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και εξετάζεται ως ακολούθως:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ρωτήθηκε σχετικά.

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Μηνύω και ζητώ τη νόμιμη τιμωρία των Δημάρχων του Δήμου Θερμαϊκού, του Δήμου Θέρμης, του Δήμου Καλαμαριάς και όλων των συμβούλων των αντίστοιχων δημοτικών συμβουλίων, καθώς και το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. όπως αυτό εκπροσωπείται από το ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ Σταύρο. Διότι από τη σύσταση του συνδέσμου αυτού στον οποίο συμμετέχουν οι ως άνω Δήμοι από το έτος 2005 έως και σήμερα, λυμαίνονται τις συνδρομές που εισπράτουν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης), ύψους εκατομμυρίων ευρώ τα οποία παρέχονται σε αυτούς για την κατασκευή καταφυγίων αδέσποτων Ζώων προγραμμάτων προστασίας και περίθαλψης-απογραφής, σήμανσης και διαδικτυακής καταχώρησης αυτών. Το κονδύλιο που διαχειρίζεται ετησίως ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. αγγίζει το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Ενώ το έτος 2008 στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ είχε διατεθεί στο σύνδεσμο κονδύλιο ποσού του ενός εκατομμυρίου και εκατόν χιλιάδων ευρώ και η απαλλοτριωθείσα έκταση τριάντα στρεμμάτων στον Αγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης. Αντί καταφυγίου, επί σειρά ετών ο εν λόγω σύνδεσμος συνεπικουρούμενος από τους τρεις δήμους που τον απαρτίζουν, χρησιμοποιούσε το στρατόπεδο του ΚΟΔΡΑ ως καταφύγιο. Έπειτα από μήνυση μου για την κατάσταση που επικρατούσε στο εν λόγω καταφύγιο, τα ζώα φυγαδεύτηκαν και ουδείς καταμαρτυρεί για την τύχη τους. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου για τις ποινικές και αστικές ευθύνες των ως άνω εμπλεκομένων μερών. Ως μάρτυρα μου προτείνω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Απόστολο και τον Διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΒΑΦΕΙΑΔΗ Γεώργιο. Επιπλέον αιχούμαι και δύο αντίγραφα της παρούσης. Άλλο τίποτα, δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.

 

 

 

 

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s