Κατάχρηση ύψους 54.000 ευρώ στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ από υπάλληλο του Δήμου Θερμαϊκού

Κατάχρηση ύψους 54.000 ευρώ στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ από υπάλληλο του Δήμου Θερμαϊκού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά το τέλος σχετικού διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014.
Όπως ανέφερε σχετικά, ο συγκεκριμένος υπάλληλος, μόλις έγινε γνωστό ότι διενεργείται έλεγχος στις συνδρομές που εισπράττονταν στα ΚΑΠΗ και τα γυμναστήρια του δήμου, επέστρεψε στον τραπεζικό λογαριασμό του ΔΗΠΠΑΚΥΘ το ποσό των 41.000 €.
Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα φέρει όλα τα στοιχεία της υπεξαίρεσης και πρωτίστως τη διαχειριστική έκθεση των ελεγκτών. Σημείωσε δε ότι ήδη κάλεσε σε απολογία τον εμπλεκόμενο υπάλληλο, που στο μεταξύ έχει μετατεθεί σε άλλο δήμο.
Ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, αποκάλυψε ότι μόλις υπήρξαν οι πρώτες ασαφείς πληροφορίες σχετικά με την κατάχρηση στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ, κατέθεσε εμπιστευτική ερώτηση στο δήμαρχο κ. Μαυρομάτη, κρατώντας την μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο διαρκούσε ο διενεργούμενος διαχειριστικός έλεγχος.

Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Φάρος του Θερμαϊκού τη 4/21/2015 10:00:00 μ.μ.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s