Συνεχίζεται δυναμικά η επέκταση δικτύου της Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στον Δήμο Θερμαϊκού.

ΔΕΠ επεκταση Φυσ ΑερίουΗ Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά την πορεία ανάπτυξης που διαγράφει στον Δήμο Θερμαϊκού, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή & Διευθυντή Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της Ε.Π.Α Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Με αφορμή την έναρξη εργασιών επέκτασης του δικτύου στην περιοχή της Άνω Περαίας, τονίστηκε ότι δύναται να εξυπηρετηθούν τα Δημοτικά κτίρια και ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του Οικισμού, με κριτήρια την ικανοποίηση περισσοτέρων αιτήσεων ενδιαφέροντος για σύνδεση με το δίκτυο, την πυκνότητα του πληθυσμού, καθώς και διάφορες τεχνικές παραμέτρους που αφορούν στην ορθή κατασκευή και ανάπτυξη του δικτύου.

Τα έργα ξεκινούν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και αιτήσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν οι πολίτες του Δήμου από τις 20/04 στο Δημαρχείο Θερμαϊκού, στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην οδό Σωκράτους 19 (ωράριο λειτουργίας καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 08:00-13:30) & τηλεφωνικά στο 11150 (τηλεφωνική εξυπηρέτηση – Ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00).

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ικανοποίηση των δύο μερών, ενώ ο κ. Μπακούρας δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του έργου έως τον προσεχή Σεπτέμβριο ώστε οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, να μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου τον προσεχή χειμώνα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s