Ιατρικό έλεγχο για χρόνιες πνευμονοπάθειες το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 9 το πρωί, στο Περιφερειακό ιατρείο Νέων Επιβατών

Η Κοινωνική Επιτροπή Πρόληψης Ελέγχου Νοσημάτων και Φροντίδας Θερμαϊκού, πραγματοποιεί ιατρικό έλεγχο για χρόνιες πνευμονοπάθειες το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 9 το πρωί, στο Περιφερειακό ιατρείο Νέων Επιβατών (πρώην κοινοτικό κατάστημα). Περιλαμβάνει κλινική εξέταση από ειδικό πνευμονολόγο και σπειρομέτρηση από ειδικό νοσηλευτή.
Η εξέταση είναι δωρεάν, απευθύνεται σε άτομα με αναπνευστικές παθήσεις, ανασφάλιστους και ασφαλισμένους και υπεύθυνος είναι ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κολλάρας, διευθυντής ΕΣΥ, στην Α΄ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Στο πλαίσιο της ίδια πολιτικής προληπτικής ιατρικής η Κοινωνική Επιτροπή Πρόληψης Ελέγχου Νοσημάτων και Φροντίδας του Δήμου Θερμαϊκού και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργάνωσαν την Τρίτη 31 Μαρτίου, στο ΚΑΠΗ Περαίας, εξετάσεις για άτομα άνω των 65 ετών για την πρώιμη διάγνωση χρόνιων παθήσεων, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η οστεοπόρωση, η υπερλιπιδαιμία και οι διατροφικές διαταραχές. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων δημοτών υπήρξε για μία ακόμη φορά αθρόα, γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη να συνεχιστούν τα συγκεκριμένα προγράμματα, που ήδη τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει στους Ν. Επιβάτες, τη Μηχανιώνα, την Επανομή, το Μεσημέρι και την Περαία.


Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Φάρος του Θερμαϊκού τη 4/02/2015 10:26:00 π.μ.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s