Λαϊκή Συσπείρωση – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 4/12/2014 η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποίησε συνάντηση   στην αντιδημαρχία Καθημερινότητας, Συντήρησης Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου με τον αμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γ. Φεστερίδη μετά από πρόσκληση του τελευταίου προς τους επικεφαλής των παρατάξεων.                    

Από την πλευρά μας εκθέσαμε ζητήματα καθημερινότητας των δημοτών, όπως το θέμα της συγκοινωνίας και της κάλυψης ζωνών του δήμου μας από τη γραμμή 72, για να έχουν πρόσβαση μεγαλύτερα κομμάτια πληθυσμού, το ζήτημα της σχολικής στέγης, του φωτισμού, των ασφαλτοστρώσεων κ. ά. Επιμείναμε στο θέμα των αντιπλημμυρικής θωράκισης του δήμου μας, όπου απαιτείται μία συνολική μελέτη άμεσων και δραστικών μέτρων.

Από τη μεριά της αντιδημαρχίας τονίστηκε η καλή διάθεση, η ποιοτική και οργανωμένη δουλειά   για την επίλυση των προβλημάτων καθώς και οι διαπιστώσεις για την οικονομική ασφυξία και το ελάχιστο προσωπικό, που εμποδίζουν την παραγωγή και την αποτελεσματικότητα των έργων.

Τελειώνοντας τονίσαμε ότι τα δύο πρώτα σαφώς και αποτελούν προαπαιτούμενα. Σε ότι αφορά όμως τις διαπιστώσεις η εποχή τους έχει παρέλθει, αυτό που επιβάλεται σήμερα είναι να περάσει η διοίκηση του δήμου στην διεκδίκηση, μπαίνοντας μπροστά μαζί με τους φορείς και τα σωματεία της περιοχής μας για να απαιτείσει από την πολιτεία την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότισης, διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα δομών και υπηρεσιών.

 

 

Από τη γραμματεία της δημοτικής παράταξης: “Λαϊκή Συσπείρωση”

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s