Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με μεγάλα αστέρια από το παρελθόν

thumbnailΦιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ βετεράνων από τη Θεσσαλονίκη και το Θερμαϊκό διοργανώνουν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο δήμος Θερμαϊκού και οι σύλλογοι ΑΜΕΑ «Παναγία Φανερωμένη» Μηχανιώνας και «Ανατολή» Θερμαϊκού.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Περαίας κι έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των δύο συλλόγων, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις δράσεις στήριξης των ΑΜΕΑ της περιοχής. Στον αγώνα θα πάρουν μέρος –μεταξύ άλλων- οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ Χάρης Παπαγεωργίου, Μπάνε Πρέλεβιτς,Νίκος Σταυρόπουλος, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Νίκος Χατζηβρέττας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το έτος 1992. Εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα Δράσης για τα ΑΜΕΑ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς και τις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s