Ενημέρωση επιχειρήσεων και εργοδοτών σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από το Δήμο Θερμαϊκού

 

Ενημερωτικές συναντήσεις για τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη Πρωτοβουλία Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΠΡΩΤ.Α».

Πιο συγκεκριμένα, η υλοποίηση της Πράξης «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης» χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει ως στόχο την εξοικείωση των επιχειρηματιών της περιοχής στην έννοια και τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ως εργαλείο απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά.

Για τη διευκόλυνση πρόσβασης των επιχειρηματιών ο Δήμος Θερμαϊκού έχει προγραμματίσει οι συναντήσεις αυτές να διεξαχθούν και στις τρεις (3) Δημοτικές Ενότητες.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου, Γιάννη Μαυρομάτη τη Δευτέρα, 22/9/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κτίριο Νέων Επιβατών.

Η δεύτερη συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 24/9/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, Κώστα Βάρναλη 2, στη Νέα Μηχανιώνα, ενώ η τρίτη διεξάγεται την Τετάρτη, 01/10/2014, και ώρα 18:00΄-20:00΄ στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ωφελουμένων των πρωτοβουλιών: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s