Τα γευστικά τοπία της Ελλάδας – Παράδοση και καινοτομία

DSC_0356Ένα τριήμερο εκδηλώσεων γεύσης, γνώσης και επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε στις 30, 31 Μαϊου – 1 Ιουνίου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης από τη Σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή».
Εμείς βρεθήκαμε καλεσμένοι και ετοιμάσαμε το φωτορεπορτάζ.
Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η ομάδα τεσσάρων νέων από την Περαία που με μεγάλο μεράκι δημιούργησαν φάρμα εκτροφής σαλιγκαριών (Helix Aspersa Maxima).
Ο Πέτρος Κούλικας, ο Άγης Νεράντζης, ο Νικόλαος Ευφραιμίδης και ο Κων/νος Αλαβέρας, ενημέρωσαν το κοινό για την προσπάθειά τους και τη διαδικασία εκτροφής των σαλιγκαριών. Όπως δηλώνουν είναι πλέον έτοιμοι και μπορούν να διαθέτουν γόνο και σε υποψήφιους παραγωγούς.
Τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα για μαγείρεμα με καθαρό το πεπτικό τους σύστημα.

Παραγγελίες δέχονται στα τηλ.
6948367397
6942409600
6944342378

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s