Σύνθεση ψηφοδελτίου του Γιώργου Τσαμασλή, με το συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους»

foto tsamasliΜε ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από 108 υποψηφίους συνολικά σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, με το συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» υπερτερώντας των άλλων διεκδικητών του δήμου, που συμμετέχουν στις εκλογές με μικρότερο αριθμό υποψηφίων.

«Κατεβαίνουμε στις εκλογές με ένα υπερπλήρες ψηφοδέλτιο, γεγονός που καταδεικνύει την αγάπη σας στον αγώνα που δίνουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και είναι αυτή η αγάπη που εισπράττω καθημερινά από όλους εσάς, τους συνδημότες μου, που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι για το καλό του Τόπου μας», τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» και υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του συνδυασμού στη Μηχανιώνα, την Επανομή και το Μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι άνθρωποι ικανοί, που  έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, αλλά και νέα άτομα, που καταθέτουν τις δικές τους γνώσεις και το δικό τους όραμα για την ανάπτυξη της περιοχής μας. «Προχωρούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, να δουλέψουμε με ενότητα, για ένα τόπο καθαρό, με εκσυγχρονισμένο οδικό δίκτυο, πόλο έλξης επισκεπτών, που να είναι σε θέση να παρέχει πραγματικές ευκαιρίες στους κατοίκους του. Συλλογικά και υπεύθυνα για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής

http://tsamaslis.gr/el/2F189C62

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s