Κοινές εκδηλώσεις από όλες τις υποψήφιες παρατάξεις σε κάθε δήμο, προτείνει ο Γ. Τσαμασλής

Νέα ήθη στην προεκλογική αντιπαράθεση: Τέλος στις παραταξιακές συγκεντρώσεις. Κοινές εκδηλώσεις προτείνει στους υποψηφίους Δημάρχους ο Γιώργος Τσαμασλής

Την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 96.5, αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των παρατάξεων στους δήμους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμασλής πρότεινε να πραγματοποιούνται κοινές εκδηλώσεις από όλες τις υποψήφιες παρατάξεις σε κάθε δήμο. «Έτσι και καλύτερα συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν οι δημότες, και λιγότερο ταλαιπωρούνται και η αντιπαράθεση μετατρέπεται από ανούσιος μονόλογος σε γόνιμος διάλογος», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.

«Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε έχουν επιβαρύνει αρκετά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να τους κουράζουμε με σωρεία προεκλογικών εκδηλώσεων και να τους ζητάμε να μεταφερθούν κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος για να ακούσουν το πρόγραμμά μας. Αντιθέτως, μπορούμε οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έρθουμε σε συνεννόηση και να ορίσουμε από κοινού προεκλογικές εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας ο καθένας τις προτάσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διαμορφώσουν συγκριτική άποψη για κάθε συνδυασμό, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε όλοι χρόνο και χρήμα», τόνισε ο κ. Τσαμασλής και ανακοίνωσε ότι σχετική επιστολή πρόκειται να αποσταλεί άμεσα στους άλλους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s