Εκλογικά σενάρια για το δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 Ο υπουργός Θεόδωρος Καράογλου πρόσφατα έδωσε στήριξη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, όταν ρωτήθηκε εάν θα τον ενδιέφερε η κάθοδος στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει Περιφερειάρχη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που είμαι στο πλευρό του» σημείωσε ο κ. Καράογλου. 

Ο κ. Καράογλου βέβαια έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του», του «αρέσει να απαντά σε προκλήσεις» και πως εάν του το ζητήσει το κόμμα του θα δώσει κάθε μάχη. Μια μέρα νωρίτερα ο κ. Τζιτζικώστας ερωτώμενος ξανά από δημοσιογράφους εάν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, γιατί οι πληροφορίες θέλουν την ΝΔ να εξετάζει να τον «κατεβάζει» στο δήμο, ο σημερινός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απάντησε πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, αυτά έχουν «κλείσει» και πως στα προσεχώς θα κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις εκτός… Β. Όλγας 198.

 Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ka-business.gr, η ΝΔ Θεσσαλονίκης στις δημοσκοπήσεις της μετρά και άλλον υποψήφιο δήμαρχο, που δεν σχετίζεται με τη «γαλάζια» παράταξη και βρίσκεται ήδη στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Φυσικά, στα ερωτηματολόγια των εταιριών που πραγματοποιούν δημοσκοπήσεις παραμένουν τα ονόματα του Γιάννη Ιωαννίδη και του Σταύρου Καλαφάτη.

Την ίδια ώρα, όπως ακούγεται το ΠΑΣΟΚ εξετάζεται να δώσει στήριξη στην πρώην βουλευτή Εύα Καϊλή, καθώς η επιλογή Τσαυτάρη φαίνεται πως απορρίπτεται.

Πηγή: http://www.ka-business.gr/pages/economicsandpolitics/5436/eklogika-senaria-gia-to-dhmo-thessalonikhs-kai#sthash.OIFMLazm.dpuf

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s