Δήμος Θερμαϊκού: Ανεξάρτητος και ο Θανάσης Μπαλασάς. Η τοπική πολιτική τράπουλα άρχισε να ξαναμοιράζεται…

του Τατιανού Μάγγου

Ο Θανάσης Μπαλασάς, συνεργαζόμενος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», του κ. Μαυρομάτη, ανακοίνωσε την ανεξαρτοτοποίησή του με επιστολή του, κατηγορώντας τη διοίκηση του δήμου αλλά και την αντιπολίτευση ότι «εφαρμόζουν πρακτικές που μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω» και «ότι κανείς δεν διδάχτηκε τίποτα από το παρελθόν και αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό για το μέλλον».

Ο κ. Μπαλασάς είναι ένας από τους ισχυρούς τοπικούς παράγοντες της Επανομής και πρόσφατα στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Η κίνησή του δεν ξάφνιασε όσους γνωρίζουν από κοντά τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Θερμαϊκού. Είχαμε γράψει κι άλλη φορά ότι ήταν αποστασιοποιημένος από την παράταξη του κ. Μαυρομάτη, με την οποία εκλέχτηκε ως συνεργαζόμενο σχήμα.

Η κίνησή του περιπλέκει τα πράγματα για τον κ. Μαυρομάτη, ο οποίος μετά την απαλλαγή του από τις δικαστικές περιπέτειες σχετικά με την υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο του πρώην δήμου Μηχανιώνας (όπου ήταν δήμαρχος), φαινόταν ότι θα κάνει περίπατο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Τώρα τα πράγματα δείχνουν ότι η τοπική πολιτική τράπουλα άρχισε να ξαναμοιράζεται…

Η επιστολή του κ. Μπαλασά:

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s