Αλεξανδρής : Δοξάστε με !!!

Αίσθηση προκάλεσε στην Ελλάδα, η είδηση ότι δύο Ιταλοί δήμαρχοι, αποφάσισαν να εκχωρήσουν συμβολικά το μισθό τους στην Ελλάδα, σε ένδειξη συμπαράστασης στον ελληνικό λαό. Με αφορμή την είδηση αυτή, ο «Τ.Θ.» ρώτησε τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης αν θα προχωρούσαν και αυτοί σε μια τέτοια κίνηση και οι περισσότεροι συμφώνησαν πως η αυτοδιοίκηση και οι ίδιοι οι δήμαρχοι έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι θα έδινε ένας μισθός στον ελληνικό λαό.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, δήλωσε(με περισσή μετριοφροσύνη) :   «Θα ήθελα να πω πως ήδη δίνονται περισσότερα χρήματα από όσο ένας μισθός στο δήμο προσωπικά από εμένα και προσφέρω πολλά περισσότερα αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτε άλλο σχετικά» (μόλις τόκανες)είπε και πρόσθεσε ότι «το ποσό του μισθού είναι ελάχιστο και δεν θέλω να ακουστώ σαν ένας δήμαρχος που δίνει τον μισθό του ‘για να φανεί προς τα έξω’. Αυτό είναι το τελευταίο που μπορεί να προσφέρει ένας δήμαρχος. Το τι κάνει για τους δημότες του μετράει. Τι τους προσφέρει. (???)


και συνεχίζει ανερυθρίαστος : Και σαφώς μετράει και η βοήθεια από το κράτος. Επίσης να πούμε ότι σε εμάς τους δημάρχους ισχύει και το επαγγελματικό ασυμβίβαστο (???)και δεν μπορούμε να εργαστούμε παράλληλα. Οι βουλευτές μας, όμως, γιατί δεν μειώνουν τους μισθούς τους; Γιατί να μην δώσουν αυτοί;», τόνισε….(και έβαλε αυτάρεσκα το χέρι στο χιτώνιο ακολουθώντας το κλασσικό στυλ του Βοναπαρτισμού). 

Τι κάνεις Γιάννη μ’. Κουκιά σπέρνω.                                                        


απ’ τον Τ. Θ.

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s