ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΔΗΓΩΝ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ.

Σοβαρότατο κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος δημιουργούν  τα παράνομα αναρτημένα πανό στους δρόμους της Περαίας  αφού  αποσπούν την προσοχή οδηγών και μπορούν να προκαλέσουν  δυστύχημα. Ανενόχλητοι  ιδιώτες σκαρφαλώνουν  στις κολώνες  μέρα μεσημέρι και τοποθετούν ότι θέλουν, αφού κανένας δεν τους λέει το παραμικρό.
Η ανεξέλεγκτη κατάσταση  καταγράφεται  μέσα στις  φωτογραφίες της -δ- που δημοσιεύουμε και αποτυπώνουν ξεκάθαρα  την παράνομη δράση εταιριών και προσώπων, ενώ  δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση.


Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιό σοβαρό όταν  με έναν έντονο άνεμο αυτά σκίζονται και πολλές φορές πέφτουν το δρόμο ή μπορούν να βρεθούν στα παρμπρίζ κάποιου ΙΧ. Δημότες έχουν γίνει  αυτόπτες μάρτυρες περιπτώσεων όπου λίγο  έλειψε να σκοτωθούν άνθρωποι.
Δυνατά φρεναρίσματα, κορναρίσματα  λόγω έλλειψης προσοχής και μικροσυγκρούσεις  αποτελούν στην οδό Ανθέων  καθημερινό φαινόμενο .
Έως τώρα η Δημοτική Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει  σε καμία διαδικασία  αποξήλωσης τους με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη  εδώ και δυο μήνες και μάλιστα σε περίοδο  έντονης τουριστικής κίνησης. Το θέμα θα πρέπει να  απασχολήσει και το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Επιβατών καθώς σε όλες αυτές τις  περιπτώσεις παραβιάζονται  κατάφορα οι  εντολές εισαγγελέα  περί διαφημίσεων και διαφημιστικών πινακίδων (Νόμος 2946 του 2001 για την υπαίθρια διαφήμιση). Με τίνος την ανοχή όμως  γίνονται  όλα αυτά στον Δήμο Θερμαϊκού και γιατί. Αυτό  είναι ένα πολύ απλό ερώτημα.
Σαφέστατα  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής μάλλον δεν θα  γνωρίζει   για τα σχετικά  περιστατικά  εκτός και εάν έχει δώσει ο ίδιος  άδεια ώστε  να  διαφημίζονται  ιδιώτες  σε πανό που τοποθετούνται παράνομα σε οποιοδήποτε  σημεία  των δρόμων και  για το λόγο αυτό δεν τα ξηλώνει παρόλο που ρυπαίνουν το περιβάλλον.
Στην περίπτωση αυτή και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κωνσταντίνος Κούτουκας  θα πρέπει να μας δείξει, αν υπάρχουν, τα θεωρημένα τιμολόγια που πληρώνουν οι κύριοι αυτοί προκειμένου να διαφημίζονται  δωρεάν  σε δημόσιους χώρους. Εάν δεν υπάρχουν τιμολόγια,  η  σκέψη  όλων  πάει στο γεγονός ότι κάτι  γίνεται χωρίς διαφανείς διαδικασίες.
Η  Ανθέων που είναι και ο κεντρικότερος  δρόμος έχει πανό  και από τις δυο πλευρές κάθετα στο δρόμο που μας  προσκαλούν κάθε φορά και κάπου. Το σημείο που έχουν τοποθετηθεί είναι άκρως επικίνδυνο, ωστόσο  όλοι  κάνουν τα στραβά μάτια.  Σε άλλο σημεία της ίδιας οδού  άλλα πανό μας προσκαλούν σε κάτι άλλο, ενώ δίπλα τους βρίσκονται πάντα οι χορηγοί των ομάδων αυτοί δηλαδή που πληρώνουν  κάποιους άλλους και όχι στο Δήμο.
Εάν υπάρχει  ευαισθησία ως προς το σύνολο των πολιτών αυτές οι παρανομίες στην Περαία  θα πρέπει να σταματήσουν. Διαφορετικά κύριοι Κώστα Βογιατζή και Κώστα Κούτουκα κάτι συμβαίνει  στο Δήμο Θερμαϊκού .
Το περίεργο  όμως είναι η στάση της Δημοτικής Αστυνομίας. Θέλουμε πολύ να δημοσιεύσουμε τις  βεβαιώσεις  αυτών   των  παραβάσεων που υφίσταται εδώ και δυο μήνες. Εάν δεν το έχουν πράξει  έως τώρα τότε  η υπόθεση μάλλον θα πρέπει να απασχολήσει τον εισαγγελέα.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s