ΑΝΗΛΙΚΟΣ(;) ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ!!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡIΟΤΗΤΑΣ;

Σοκ έχει προκαλέσει σε κατοίκους η θέα ενός νεαρού που εργαζόταν σε σκουπιδιάρα του Δήμου Θερμαϊκού.  O vεαρός φαινόταν να είναι μικρότερος από  17 χρονών, δεχόταν τις εντολές μεγαλυτέρου του και  αφού συγκέντρωνε τα σκουπίδια από τους κάδους στη συνέχεα κρεμόταν στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η -δ- τραβήχτηκαν από αναγνώστη της εφημερίδας  στις 03-07-2011 και ώρα 12.30 στην περιοχή της Ανθέων στην Περαία. Αν πράγματι πρόκειται για εργασία ανηλίκου τότε σαφέστατα πρόκειται περί μεγάλης ανευθυνότητας της Δημοτικής Αρχής για το πώς βρέθηκε ένας ανήλικος να εργάζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πως βρέθηκε εκεί, ποιος το επέτρεψε, ποιος φέρει την ευθύνη.

Πιστεύουμε ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Βογιατζής (που σημειωτέον είναι εκπαιδευτικός) έχει την ευθιξία, κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο που διέτρεξε αυτό το παιδί.
Αν αυτά αληθεύουν, δεν περιμένουμε απλώς να απαντήσει και να δικαιολογηθεί, περιμένουμε να πάρει άμεσα και σκληρά μέτρα. Ο  κ. Βογιατζής πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τοποθετηθεί άμεσα για το περιστατικό, ενώ η -δ- θέτει τις φωτογραφίες στη διάθεση της εισαγγελέως ανηλίκων Θεσαλονίκης..
Κύριε  Βογιατζή έχετε την απόλυτη ευθύνη. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Στο μεταξύ η πόλη βρωμάει από σκουπίδια. Η είσοδος της Περαίας από την πλευρά της Ανθέων με Ξενίου Διός παρουσιάζει εικόνα εξαθλίωσης.
Η συγκεκριμένη αντιδημαρχία δεν είναι απλά μια θέση που ορισμένοι επιθυμούν να διεκδικούν και να καταλαμβάνουν. Είναι μια θέση που καθημερινά προβάλλεται και κρίνεται όχι μόνο από τους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού αλλά και από τους επισκέπτες. Αποτελεί τη βιτρίνα του Δήμου μας.  Όσοι δεν μπορούν να την υπηρετήσουν ας επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Ο παρατηρητής

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s