Προς λύση του προβλήματος μεταφοράς των μαθητών

Λύση διαφαίνεται για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στις απομακρυσμένες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, μετά τη σύσκεψη που είχαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δήμαρχοι, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωποι των λεωφορειούχων και του γονεϊκού κινήματος.
Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δήλωσε…

 

μετά το τέλος της σύσκεψης ότι οι βουλευτές θα καταθέσουν τροπολογία στη Βουλή για την επέκταση της σύμβασης, μέχρι τα τέλη της σχολικής χρονιάς, τον Ιούνιο. Από την επόμενη σχολική χρονιά η αρμοδιότητα περνάει από τις πρώην νομαρχίες, στους δήμους.
Επιπλέον, την Τρίτη, θα υπάρχει συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών για να λυθεί το θέμα της εκταμίευσης κονδυλίων, προκειμένου να εισπράξουν οι λεωφορειούχοι τα χρήματα της προηγούμενης χρονιάς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά από γενική συνέλευση θα λάβουν την οριστική απόφαση οι λεωφορειούχοι. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού, Μιχάλης Πεζίκογλου, δήλωσε ότι το κλίμα στη σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα θετικό και πιθανόν από αύριο και για μια βδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια. Η συνέχιση τους θα εξαρτηθεί από την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s