Επιμορφωτικά προγράμματα 2ης περιόδου (Φεβρουαρίου – Ιουνίου 2011)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ανατολικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ανταπόκριση των πολιτών της ανατολικής περιοχής του Νομού Θεσσαλονίκης στην πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευομένων για τα προγράμματά του είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς μέχρι σήμερα ο αριθμός των αιτήσεων προσεγγίζει τις 3 χιλιάδες. Στην πρώτη εκπαιδευτική περίοδο, που ολοκληρώνεται το μήνα αυτό, υλοποιήθηκαν κυρίως προγράμματα…

Πληροφορικής και Ξένων Γλωσσών στους δήμους Θεσσαλονίκης, Μίκρας, Καλαμαριάς, Επανομής, Θέρμης, και Πανοράματος, με τη βοήθεια των Αντιδημαρχιών, Διευθύνσεων Εκπαίδευσης ή άλλων  υπηρεσιών των παραπάνω δήμων. Μερικά προγράμματα οργανώθηκαν  σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Δ΄ Κ.Α.Π.Η. και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.  Στη δεύτερη περίοδο που  ακολουθεί, θα προστεθούν προγράμματα  απ’ τα θεματικά πεδία της Οικονομίας- Διοίκησης, του Τουρισμού- Περιβάλλοντος, του Πολιτισμού- Τεχνών και του Ενεργού Πολίτη, θα υπάρξει επέκταση και σε άλλους δήμους και συνεργασίες και με άλλους φορείς.

Όσοι πολίτες κατοικούν στην ανατολική πλευρά  του Νομού Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρονται για επιμορφωτικά προγράμματα ενηλίκων, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν ακόμη και τώρα να υποβάλλουν σχετική αίτηση.  Oι αιτήσεις, συνοδευόμενες από απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, υποβάλλονται στο Κ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 8, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310- 21.99.39/ ώρες 09:00- 20:00) από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 11:00 – 18:00.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα  προγράμματα,  το περιεχόμενο τους και τη διαδικασία ένταξης σε τμήμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Κ.Ε.Ε (http://kee.ideke.edu.gr) ή να αναζητήσετε τηλεφωνικά και εκ του σύνεγγυς  στο Κ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Τα Κ.Ε.Ε. είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) και η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Τα προγράμματα τους προσφέρονται δωρεάν, ενώ συγχρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στα πλαίσια  του ΕΣΠΑ

Advertisements

Υποβολή σχολίου (ακόμη και ανώνυμα ως Guest). Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι προαιρετικά.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s